Diensten

Reserveer tijdig uw wagen, zodat u of uw pakje op tijd en zonder zorgen op bestemming aankomt!

Algemeen taxivervoer

Moet u ergens heen, maar hebt u geen zin of niet de mogelijkheid om zelf te rijden? Laat u dan rijden: Taxi Patrice uit Lokeren zorgt dat u op tijd arriveert of veilig en wel terug thuiskomt van uw bestemming.

Onze grote personenwagen zorgt ervoor dat u comfortabel en zonder stress reist, samen met uw gezelschap. Onze auto brengt tot 4 passagiers met hun bagage comfortabel naar hun bestemming. 

Luchthavenvervoer zonder stress

Taxi Patrice Lokeren - luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie of op zakenreis vertrekt, wilt u liefst aan zo weinig mogelijk denken, eens u de deur achter u hebt dichtgetrokken. Daarom brengt Taxi Patrice u zonder stress en ruim op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven.

Als u dat wenst halen wij ook uw zakenpartners, klanten etc. op van de verschillende Belgische luchthavens.

Vanuit Lokeren rijdt Taxi Patrice van en naar alle luchthavens in België: Zaventem, Charleroi, Oostende, Deurle of Luik.

Voor luchthavenvervoer loont het natuurlijk om uw vervoer op voorhand vast te leggen. Zo komt u zeker op tijd aan op uw bestemming, zonder stress.


Zittend ziekenvervoer

Niet elke rit naar het ziekenhuis is een noodgeval dat een ambulance vereist. Soms gebeurt het dat u na een routineonderzoek of een ingreep op afspraak niet naar huis kunt rijden. Een chauffeur die u van of naar het revalidatiecentrum, de nierdialyse, radio- of chemotherapie… voert, is geen overbodige luxe.

Voor zittend ziekenvervoer in de regio Lokeren kunt u 24 op 24 en zeven dagen op zeven een beroep doen op Taxi Patrice.


Koerierdienst

Steeds meer mensen en bedrijven doen een beroep op koerierdiensten. Handig en snel, maar soms zijn ze niet snel genoeg voor pakjes die snelle en tijdige levering te garanderen.

Of misschien heeft u wel een pakje te leveren dat u liever persoonlijk aan de chauffeur overhandigt, zodat u zeker bent van een zorgvuldige behandeling en een discrete levering?

Dan moet u bij ij Taxi Patrice uit Lokeren zijn. Wij staan in voor uw pakjesvervoer: tijdig, veilig en discreet. In België en in het buitenland brengt Patrice De Nutte uw pakjes tijdig naar de juiste. Zelfs pakketten die tot 1.500kg wegen zijn geen probleem voor onze voertuigen.

Makkelijk betalen

Betalen kan gemakkelijk met betaalkaarten (bankcontact) en kredietkaarten: Maestro, Visa, Diner Club, American Express

Wanneer u meer informatie wenst over tarieven, een gratis offerte wenst, of wilt bespreken wat mogelijk is, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Taxi Patrice.